Windows 10 Lisanslama - 2023 - Tek Tıklama!

Windows 10 Lisanslama işleminin birçok farklı yöntemi bulunmaktadır. Lisanslama işlemi için genellikle üçüncü parti yazılımlar kullanılmaktadır. Doğukan KOZBA olarak sizlere herhangi bir yazılım kullandırmadan lisanslama işleminin detaylarını aktaracağım.

Windows 10 işletim sistemi lisanslanmadığı takdirde "Windows'u Etkinleştirin" uyarısı vermekte ve bu da kullanıcı deneyimini olumsuz etkilemektedir. Diğer yandan, lisanslı olmayan işletim sistemlerinde birçok güvenlik zafiyeti de bulunmaktadır. Bu sebeplerden dolayı da lisanslama işlemi kesinlikle ve kesinlikle yapılmalıdır.

Windows 10 Lisanslama
Windows 10 Lisanslama

Windows 10 Lisanslama Programsız - CMD Yöntemi

CMD yöntemi ile Windows 10 işletim sisteminizi kolay bir şekilde lisanslı hale getirebilirsiniz.

  • Lisanslama yapmak için öncelikle Windows 10 işletim sisteminize uygun ürün anahtarını aşağıdaki tablodan seçin.
  • Tablodan sürümünüz için gerekli olan ürün anahtarını seçtikten sonra Başlat - Çalıştır - CMD'yi yönetici olarak çalıştırın.
  • slmgr /ipk V2P69-TYNHP-D6VC4-937YB-FGDGY ilgili kodu kopyalayın CMD ekranında sağ tık yapın, kod otomatik olarak CMD ekranına gelecektir.
  • Enter tuşuna bastığınız anda Windows 10 Lisanslama işleminiz başarılı bir şekilde yapılacaktır. İlgili kod Windows 10 PRO için geçerli olan bir koddur.
Windows 10 PROV2P69-TYNHP-D6VC4-937YB-FGDGY
Windows 10 EnterpriseNPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43
Windows 10 EducationNW6C2-QMPVW-D7KKK-3GKT6-VCFB2
Windows 10 Home2F77B-TNFGY-69QQF-B8YKP-D69TJ

Windows 10 Lisanslama - CMD Yöntemi 2

Aşağıda yer alan kodları notepad programına yapıştırdıktan sonra uzantısını .cmd olarak kaydedin. Kaydedilen dosyayı "Yönetici olarak Çalıştır" işlemini yapın. Windows 10 Lisanslama işlemini bu yöntemle de gerçekleştirebilirsiniz.

Kodlarda KMSpico serverlerine bağlanıldığı için virüs uyarısı verebilmektedir.

@echo off
title Activate Windows 10 ALL versions for FREE!&cls&echo ============================================================================&echo #Project: Activating Microsoft software products for FREE without software&echo ============================================================================&echo.&echo #Supported products:&echo - Windows 10 Home&echo - Windows 10 Home N&echo - Windows 10 Home Single Language&echo - Windows 10 Home Country Specific&echo - Windows 10 Professional&echo - Windows 10 Professional N&echo - Windows 10 Education&echo - Windows 10 Education N&echo - Windows 10 Enterprise&echo - Windows 10 Enterprise N&echo - Windows 10 Enterprise LTSB&echo - Windows 10 Enterprise LTSB N&echo.&echo.&echo ============================================================================&echo Activating your Windows...&cscript //nologo slmgr.vbs /ckms >nul&cscript //nologo slmgr.vbs /upk >nul&cscript //nologo slmgr.vbs /cpky >nul&set i=1&wmic os | findstr /I "enterprise" >nul
if %errorlevel% EQU 0 (cscript //nologo slmgr.vbs /ipk NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43 >nul&cscript //nologo slmgr.vbs /ipk DPH2V-TTNVB-4X9Q3-TJR4H-KHJW4 >nul&cscript //nologo slmgr.vbs /ipk WNMTR-4C88C-JK8YV-HQ7T2-76DF9 >nul&cscript //nologo slmgr.vbs /ipk 2F77B-TNFGY-69QQF-B8YKP-D69TJ >nul&cscript //nologo slmgr.vbs /ipk DCPHK-NFMTC-H88MJ-PFHPY-QJ4BJ >nul&cscript //nologo slmgr.vbs /ipk QFFDN-GRT3P-VKWWX-X7T3R-8B639 >nul&goto server) else wmic os | findstr /I "home" >nul
if %errorlevel% EQU 0 (cscript //nologo slmgr.vbs /ipk TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99 >nul&cscript //nologo slmgr.vbs /ipk 3KHY7-WNT83-DGQKR-F7HPR-844BM >nul&cscript //nologo slmgr.vbs /ipk 7HNRX-D7KGG-3K4RQ-4WPJ4-YTDFH >nul&cscript //nologo slmgr.vbs /ipk PVMJN-6DFY6-9CCP6-7BKTT-D3WVR >nul&goto server) else wmic os | findstr /I "education" >nul
if %errorlevel% EQU 0 (cscript //nologo slmgr.vbs /ipk NW6C2-QMPVW-D7KKK-3GKT6-VCFB2 >nul&cscript //nologo slmgr.vbs /ipk 2WH4N-8QGBV-H22JP-CT43Q-MDWWJ >nul&goto server) else wmic os | findstr /I "10 pro" >nul
if %errorlevel% EQU 0 (cscript //nologo slmgr.vbs /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX >nul&cscript //nologo slmgr.vbs /ipk MH37W-N47XK-V7XM9-C7227-GCQG9 >nul&goto server) else (goto notsupported)
:server
if %i%==1 set KMS_Sev=kms7.MSGuides.com
if %i%==2 set KMS_Sev=kms8.MSGuides.com
if %i%==3 set KMS_Sev=kms9.MSGuides.com
if %i%==4 goto notsupported
cscript //nologo slmgr.vbs /skms %KMS_Sev%:1688 >nul&echo ============================================================================&echo.&echo.
cscript //nologo slmgr.vbs /ato | find /i "successfully" && (echo.&echo ============================================================================&echo.&echo #My official blog: MSGuides.com&echo.&echo #How it works: bit.ly/kms-server&echo.&echo #Please feel free to contact me at msguides.com@gmail.com if you have any questions or concerns.&echo.&echo #Please consider supporting this project: donate.msguides.com&echo #Your support is helping me keep my servers running everyday!&echo.&echo ============================================================================&choice /n /c YN /m "Would you like to visit my blog [Y,N]?" & if errorlevel 2 exit) || (echo The connection to my KMS server failed! Trying to connect to another one... & echo Please wait... & echo. & echo. & set /a i+=1 & goto server)
explorer "https://MSGuides.com"&goto halt
:notsupported
echo ============================================================================&echo.&echo Sorry! Your version is not supported.&echo.
:halt
pause >nul

Windows 10 Lisanslama - KMSpico

KMSpico yazılımı ile lisanslama işlemini kesinlikle tavsiye etmemekteyiz. Bu yazılım ilk çıktığında gerçekten doğru bir amaca hizmet etse de birçok kötü niyetli hacker zamanla bu yazılımı farklı isim ve siteler üzerinden gerçek KMSpico gibi bir izlenim vererek dağıtımını yapmaya başladı. Bu durumda ciddi güvenlik zafiyetlerine yol açtı.

Bu yüzden şuanda en iyi yöntem içeriğimizin başında da anlattığımız gibi CMD yöntemidir. Tamamen Windows'un izin verdiği olanaklarda bu işlemi gerçekleştirmekte ve bilgisayarınızda herhangi bir güvenlik sorununa yol açmamaktadır.

Windows 10 Etkinleştirme işleminin detayları içinde ilgili bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. Windows 10 Orjinal Yapma ve Windows 10 iso İndir içeriklerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Windows 10 Açılış Hızlandırma - 2023 - Programsız

Windows 8.1 iso indir - Resmi Kaynak! - 2023